Retur/retragere din Contract

Aceasta sectiune denumita Retur/Retragere din Contract - face parte integranta din documentul Termeni si Conditii (T&C) pe care il gasiti pe website-ul nostru.

  • Preambul important - RUGAM CITITI CU ATENTIE

  Figurinele Willow Tree inseamna urmatoarele elemente (“Elemente”), toate laolalta constituind Bunul pe care il achizitionati: (i) cutia originala in care sunt impachetate, (ii) elementele de protectie dinlauntrul cutiei – bunul este fragil, (iii) figurina insasi si (iv) hartia cerata cu mesajul si semnatura creatoarei Susan Lordi  si cartonasul cu brandul Demdaco.

  Toate Elementele descrise sunt inseparabile, dat fiind ca fiecare figurina Willow tree este creatia originala a creatoarei Susan Lordi si trebuie protejata si pastrata ca atare pentru re-vanzare catre alti cumparatori, noi garantand originalitatea produsului, prin toate aceste elemente componente.

  Asadar, rugam manuiti cu atentie produsul atunci cand il primiti si desfaceti, pentru a nu aduce atingere/a pierde oricare din aceste elemente, intrucat  acceptarea Returului Bunului (in cazul in care decideti renuntarea la contract) este conditionata de returnarea tuturor Elementelor mentionate mai sus, exact in starea in care v-au fost livrate.

  • Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

  Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de când dumneavoastra sau o persoană desemnată de dumneavoastra (alta decât curierul) ati (a) intrat în posesia fizică a Bunului. Dacă ați comandat printr-o singură comandă mai multe Bunuri care vor fi livrate separat, termenul expiră după 14 zile calendaristice de când ați intrat în posesia fizică a ultimului Bun.

  In cazul in care decideti sa va retrageti din Contract, trebuie sa ne informati cu privire la aceasta decizie, fie completand formularul de retur ce se regaseste la adreshttps://idarina.ro/a/returns, fie pe email, dar, in orice caz, înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice mentionate aici.

   Ca o consecinta a retragerii dvs din contract,

  Va trebui sa returnati Bunul –

  1. exact in aceeasi stare in care v-a fost livrat (stare intacta a figurinei, fara fisuri, pete, etc);
  2. aceeasi cutie;
  3. cutia sa contina toate elementele de protectie a figurinei, care se gasesc in interiorul cutiei (dat fiind ca Bunul este din categoria fragil);
  4. cutia sa contina si hartia pe care este scris mesajul si semnatura creatoarei Susan Lordi si cartonasul cu brandul Demdaco;
  5. atat figurina, cat si cutia si elementele din cutie trebuie sa fie intacte;
  6. toate Elementele descrise sunt inseparabile, dat fiind ca este o figurina originala a creatoarei Susan Lordi si trebuie protejata si pastrata ca atare pentru re-vanzare catre alti cumparatori, noi garantand originalitatea produsului, prin toate aceste elemente componente.

  Daca Bunul returnat nu intruneste conditiile mentionate mai sus, nu avem nici o obligatie fata de dvs de acceptare a returului si de rambursare a sumei pe care ati platit-o pentru Bun.

  Costul returnarii Bunului este in sarcina dumneavoastra iar Bunul trebuie sa ajunga la noi in maxim 14 zile calendaristice de cand ne-aţi comunicat în scris decizia de a vă retrage

  Dupa primirea Bunului si acceptarea returului de catre noi (urmare a indeplinirii conditiilor de retur mai sus mentionate) va vom rambursa suma platita pentru Bun- mai putin costul transportului, care se va scadea deci din suma primita de la dumneavoastra- in contul indicat de catre dumneavoastra (in formularul de retur sau pe email, in functie de modalitatea prin care ne-ati informat cu privire la acesta), in termen de max 14 zile calendaristice.

   

  ========

  Acest document este versiunea nr.1 aplicabil incepand cu data de 22.12.2016.